Transferul unui site web îți permite să muți un proiect din contul tău în contul altui utilizator. Fie că finalizezi un site pentru un client sau reorganizezi volumul de lucru al echipei, acest instrument se asigură că site-ul este accesibil persoanelor potrivite.
Transferul se inițiază din panoul de administrare al site-ului, folosind noul flux de navigare actualizat:
Conectează-te la cont și mergi la Dashboard-ul site-ului tău.
Din meniul lateral al site-ului pe care dorești să-l muți, apasă Setări.
În partea de sus a paginii de setări, găsește numele site-ului, apasă Administrare și selectează Transfer din meniul derulant.
În fereastra pop-up, introdu adresa de e-mail a destinatarului.
Poți alege să rămâi Membru al echipei pe site după finalizarea transferului, activând opțiunea ON.
Apasă Transferă site-ul web pentru a finaliza acțiunea.
Cerințe pentru destinatar – Destinatarul trebuie să aibă propriul cont pentru a putea primi site-ul.
Acuratețea informațiilor - Asigură-te că introduci adresa de e-mail corectă a destinatarului, exact cea folosită la înregistrarea în serviciu.
Păstrarea rolului – Alegerea de a rămâne membru al echipei este utilă dacă trebuie în continuare să oferi suport tehnic sau să faci actualizări de conținut pentru client după ce acesta preia administrarea site-ului.
Securitate – Deoarece acțiunea este acum instantanee și definitivă, verifică întotdeauna ca toate sarcinile administrative (de exemplu, verificările finale de facturare) să fie finalizate înainte de a iniția mutarea.