Nu este posibil să puneți un site web „în așteptare” în așa fel încât să se oprească scurgerea timpului abonamentului. Perioada de abonament continuă să curgă și nu poate fi oprită, întreruptă sau „înghețată”.
Dacă nu doriți ca vizitatorii/clienții să acceseze site-ul în acea perioadă, puteți închide site-ul (să îl scoateți offline). Acest lucru va bloca accesul, însă nu va întrerupe și nici nu va prelungi durata abonamentului.