Pentru ca și alții să poată vedea modificările recente, site-ul dvs. trebuie publicat.
Dacă distribuiți linkul site-ului fără să îl publicați, se va afișa cea mai recentă versiune publicată.
Nu există opțiunea de a distribui un link către un site nepublicat.